Varovanje osebnih podatkov

Podjetje BeTours d.o.o. je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezano k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Za potrebe poslovanja podjetje BeTours d.o.o. zbira naslednje uporabnikove podatke

- ime in priimek,
- naslov in kraj bivanja ter naslov za dostavo (če se razlikuje od primarnega naslova),
državo prebivališča
- naslov elektronske pošte (tvoje uporabniško ime),
- kontaktno telefonsko številko,
-
geslo v šifrirani obliki,
- čas in datum registracije,
- arhiv komunikacije s ponudnikom ( podjetje BeTours d.o.o.)

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Z registracijo v spletno trgovino www.pivonadom.eu dovoljujete podjetju BeTours d.o.o. hranjenje vaših osebnih podatkov, obdelavo in uporabo pri prodajnih procesih, raziskavah in obveščanju potencialnih kupcev v skladu z veljavnimi predpisi. V primeru naročila na naše e-novice bomo vaše podatke uporabili za to, da vas obveščamo o novostih, novih izdelkih ali morebitnih akcijah.

Z uporabo naše spletne strani soglašate z objavljenimi pravili. O spremembah pogojev in pravil vas bomo sproti obveščali na naši strani.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice.

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku podjetja BeTours d.o.o. shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti.

Upravitelj spletne trgovine (podjetje BeTours d.o.o.) podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih spletna trgovina Pivo Na Dom zbira in obdeluje, bodo razkriti le v primeru, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v primeru potreb sodišča ali drugih državnih organov za izvajanje postopkov, za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne trgovine Pivo Na Dom in ponudnika BeTours d.o.o..
2,44 € na kos Black Jack
No vote
2,35 € na kos Gringo
No vote
2,10 € na kos Pšenično
No vote
2,60 € na kos KoStanko
No vote
1,95 € na kos Mirko
No vote
2,08 € na kos Meggy
No vote
2,35 € na kos Nori Franc
5 5 1 Product
2,60 € na kos Matevž
No vote