×

Sporočilo

EU e-Privacy Directive

Po veljavni zakonodaji vas moramo vprašati, ali soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh. Dovolite uporabo piškotkov?

Poglej EU direktivo.

View GDPR Documents

Zavrnili ste piškotke. To odločitev lahko prekličete.

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja spletne strani www.pivonadom.eu so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za poslovanje.

Kupec s sprejetjem naročila potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom splošnih pogojev poslovanja na spletni strani www.pivonadom.eu ter se z njimi strinja.

1. Ponudnik

Ponudnik izdelkov na spletni strani www.pivonadom.eu je:

BeTours, d.o.o.
Suška c. 10,
4220 Škofja Loka
Davčna številka: SI11773928

2. Vsebina spletne strani www.pivonadom.eu

Podatki o izdelkih, ki se nahajajo na spletni strani www.pivonadom.eu, veljajo v času vnosa na spletno stran. Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi, da izražajo dejansko in pravilno stanje.

3. Naročila prek spletne strani

Kupec odgovarja za podatke, dane v procesu izvajanja naročila. Ponudnik ne odgovarja za morebitne napake pri dostavi zaradi napačnega naslova. Po oddaji naročila kupec prejme prek elektronske pošte potrdilo naročila. Kupec potrjuje, da je polnoleten in da naročenega blaga ne bo posredoval mladoletnim osebam.

4. Odprema blaga, naročenega prek spletne strani ali osebni prevzem v trgovini

Dostavo po Sloveniji opravlja podjetje Pošta Sloveniji d.d.. Vse pošiljke so med prevozom zavarovane. V primeru naročil, prejetih do 11. ure, bo pošiljka oddana predvidoma isti ali naslednji delovni dan. Dostavo zaračunavamo po pogodbenem ceniku Pošte Slovenije.

Pošiljke so kupcu vročene med 8.00 in 16.00 uro. Kupec se zavezuje, da bo poskrbel za prevzem blaga na dan predvidene dostave (1 delovni dan po dnevu prevzema blaga od ponudnika). Kupec se zavezuje, da bo blago prevzel sam ali pooblaščena polnoletna oseba.

Za izgubo ali poškodbe pošiljke odgovarja pogodbeni prevoznik. Kupec mora o poškodbi ali izgubi pošiljke obvestiti prevoznika ali ponudnika. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je podjetje Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Če pri nakupu kupec kot način dostave izbere Osebni prevzem, bo blago v trgovini zanj rezervirano 7 dni od dneva plačila. Če v tem času na lokaciji Suška c. 10, 4220 Škofja Loka, ne bo prevzel blaga, bo blago vrnjeno na police in mora kupec ponovno rezervirati termin za prevzem blaga (po elektronski pošti ali telefonu).

5. Pravica do odstopa od nakupa, vračila blaga

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga ponudniku sporoči (na kontaktni e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga in strošek nakazila denarnih sredstev. Blago je potrebno vrniti na naslov trgovine PivoNaDom najkasneje v roku 5 dni od oddanega sporočila o odstopu od nakupa. Prejeto blago mora vrniti v originalni embalaži, nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od nakupa. Vračilo kupnine se nakaže na transakcijski (osebni) račun kupca, ki ga sporoči v obvestilu o vračilu blaga. Vrnitev prejetega blaga ponudniku v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Blago se vrne ponudniku na naslov BeTours d.o.o., Suška c. 10, 4220 Škofja Loka.

6. Cene

Cene izdelkov veljajo za nakupe v spletni trgovini www.pivonadom.eu. Cene izdelkov so v evrih in vsebujejo 22% DDV. Navedene cene ne vsebuje stroškov pošiljanja. Ponudnik krije stroške pakiranja in embalaže. Ponudnik si pridržuje pravico do spreminjanja cen. Veljavna je tista cena, ki je objavljena na dan naročila t.j. na dan zaključka in oddaje naročila. Morebitne ugodnosti, akcije in popusti, ki so navedene na spletni strani www.pivonadom.eu, veljajo za nakupe prek spletne trgovine le v primeru, ko je to posebej navedeno. Minimalni znesek naročila, neupoštevajoč strošek dostave, znaša 19,90 EUR (DDV je vključen).

7. Način plačila

Ponudnik sprejema plačilo s plačilnim nalogom (po predračunu, kupec s potrditvijo nakupa prejme podatke za plačilo, ki ga mora poravnati najkasneje v 2 delovnih dneh), po povzetju (v gotovini ob prevzemu blaga na kupčevem naslovu za dostavo), prek Paypala/kreditne/debetne kartice. Če ponudnik plačilo prejme kasneje kot v 2 delovnih dneh od potrditve plačila, lahko nakup zavrne in kupcu povrne denar na račun (v primeru, ko zaradi manjka blaga naročila ne more izpolniti).

8. Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Za varne avtorizacije in transakcije s kreditnimi karticami skrbi podjetje Paypal. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku ponudnika.

9. Varnost osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izključno za vodenje računov, ponudb in ostalo potrebno dokumentacijo.

9.1 Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih spletna trgovina PivoNaDom zbira in obdeluje, bodo razkriti le v primeru, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v primeru potreb sodišča ali drugih državnih organov za izvajanje postopkov, za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne trgovine PivoNaDom.

10. Pritožbe in spori

Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Ponudnik si bo prizadeval, da bo v čim krajšem možnem času obravnaval pritožbo in o tem obvestil kupca. Prav tako si bo prizadeval, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

11. Opozorila

Mladoletnim osebam je prodaja alkoholnih pijač prepovedana. Zato mora biti kupec polnoleten v času oddaje naročila in prejema blaga. V nasprotnem primeru ponudnik takoj odstopi od pogodbe.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju!

12. Posebnosti

Zaradi omejitev Finančne uprave RS je največja dovoljena količina za vnos piva iz druge države članice EU 110 litrov piva na osebo. Če je naročilo večje, gre za uvoz/vnos in je stvar posameznika, da uredi postopke s Finančno upravo RS.

2,44 € na kos Black Jack
4 5 1 Product
izberi možnosti
2,35 € na kos Gringo
No vote
izberi možnosti
2,10 € na kos Pšenično
No vote
izberi možnosti
2,60 € na kos KoStanko
No vote
izberi možnosti
1,95 € na kos Mirko
No vote
izberi možnosti
2,08 € na kos Meggy
No vote
izberi možnosti
2,35 € na kos Nori Franc
5 5 1 Product
izberi možnosti
2,60 € na kos Matevž
No vote
izberi možnosti