×

Sporočilo

EU e-Privacy Directive

Po veljavni zakonodaji vas moramo vprašati, ali soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh. Dovolite uporabo piškotkov?

Poglej EU direktivo.

View GDPR Documents

Zavrnili ste piškotke. To odločitev lahko prekličete.

Piškotki

UPORABA PIŠKOTKOV
Spletna stran www.PivoNaDom.eu uporablja piškotke, s katerimi vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih zgolj za boljše in optimalnejše delovanje spletišča. Z uporabo te spletne strani se strinjate, da le-ta nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?
Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletna stran shrani v brskalnik uporabnika. Z njihovo pomočjo omogočimo, da stran deluje boljše in učinkovitejše ter je bolj prijazna do uporabnikov.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?
Glavni namen piškotka je učinkovitejša in hitrejša komunikacija med uporabnikovo napravo in spletnim mestom.  Z njihovo pomočjo spletna stran pridobi uporabnikove nastavitve in uporabniško izkušnjo, brskanje pa tako postane hitrejše in prijetnejše.

NADZOR NAD PIŠKOTKI
Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Več informacij o blokadi piškotkov v vašem brskalniku:

2,44 € na kos Black Jack
4 5 1 Product
izberi možnosti
2,35 € na kos Gringo
No vote
izberi možnosti
2,10 € na kos Pšenično
No vote
izberi možnosti
2,60 € na kos KoStanko
No vote
izberi možnosti
1,95 € na kos Mirko
No vote
izberi možnosti
2,08 € na kos Meggy
No vote
izberi možnosti
2,35 € na kos Nori Franc
5 5 1 Product
izberi možnosti
2,60 € na kos Matevž
No vote
izberi možnosti