×

Sporočilo

EU e-Privacy Directive

Po veljavni zakonodaji vas moramo vprašati, ali soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh. Dovolite uporabo piškotkov?

Poglej EU direktivo.

View GDPR Documents

Zavrnili ste piškotke. To odločitev lahko prekličete.

Način poslovanja

Dobrodošli v spletni trgovini PivoNaDom. Spletna trgovina je nastala z namenom zadovoljitve potreb strank, naveličanih starih znamk piva, ki vse bolj povprašujejo po drugih, tudi eksotičnih vrstah piva. Za razliko od drugih, podobnih spletnih trgovinah, bo pri nas mogoče dobiti tudi izdelke široke potrošnje, ki ste jih do sedaj lahko dobili le v posamezni državi, ki je bila deležna vašega obiska. Okusi posameznika se razlikujejo in z našo ponudbo želimo zadovoljiti čim širši krog naši strank.

1. Registracija

Vsak potencialni kupec se mora zaradi organizacijskih potreb trgovine pred nakupom registrirati. To stori s klikom na zavihek REGISTRACIJA [na strani: zgoraj desno], kjer vnese vse zahtevane podatke. Po opravljeni registraciji novega računa, boste prijeli elektronsko pošto, v kateri se bo nahajal aktivacijski ključ. S klikom na povezavo, boste aktivirali vaš novi račun. V naši spletni trgovini lahko nakupujejo le osebe starejše od 18 let!

2. Prijava

Z registracijo ste postali polnopravni član naše spletne trgovine in lahko pričnete z nakupom. Ob registraciji si le shranite vaše uporabniško ime in geslo, saj ju boste potrebovali pri vseh nadaljnjih nakupih. Prijavo izvedete s klikom na zavihek PRIJAVA [na strani zgoraj desno], kjer izpolnite zahtevana polja.

3. Nakup

Po uspešni prijavi lahko pričnete z nakupom. Omogočamo vam dva načina sprehoda med našimi spletnimi policami:

- ZNAMKE PIV PO DRŽAVAH: Popotnikom, ljubiteljem piva omogočamo sprehod po državah in njihovih znamkah pivovarn [s klikom na ustrezno ikono]
- VRSTE PIVA: Gurmanom in poznavalcem omogočamo sprehod po barvah in vrstah piva. Filtri [na strani: desno] vam bodo ob kliku na želeno lastnost piva, ponudili zgolj izdelke z ustrenimi lastnostmi.
- v oddelku DODATKI boste lahko nakupili tudi druge izdelke, povezane s pivom.

Želeni izdelek izberete s klikom na sliko ali na ime izdelka pod sliko. Pred vami se odpre podroben opis izdelka z vsemi ključnimi karakteristikami. Pivovarne posamezne vrste piva ponujajo v različnih embalažah. Tako ob nakupu v padajočem meniju izberete želeno obliko pakiranja (pločevinka, steklenica, sod…) in pod njim količino izbranih izdelkov. S klikom na DODAJ V KOŠARICO potrdite vse izbrane parametre. Spletna trgovina vam nato ponudi možnost nadaljevanja nakupa ali zaključka s sprehodom do blagajne.

Skozi celoten nakup boste imeli vpogled v vašo nakupovalno košarico [na strani: desno]

Končni znesek nakupa mora biti višji od 19,90€, saj v nasprotnem primeru le-tega ni možno zaključiti. Nakup s končnim zneskom nižjim od 19,90€ je možen le ob osebnem prevzemu.

4. Plačilo in dostava

Na blagajni še enkrat preverite vrste ter količine izdelkov in določite vrsto dostave in način plačila. Ponujamo vam več oblik dostave:
- BREZPLAČNA dostava: Ob nakupu nad 50€ vam na območju 15km iz Škofja Loke nakupljeno blago brezplačno dostavimo na dom.
- GLS in Pošta Slovenije: V ostalih primerih lahko izberete med dostavljalnima servisoma GLS in Pošta Slovenije.
- v primeru osebnega prevzema, vam dodatnih stroškov ne zaračunavamo.

Označiti morate tudi način plačevanja nakupljenega blaga.
Ponujamo vam več možnosti:
- bančno nakazilo,
- plačilo preko PayPal-a
in
- plačilo po povzetju.

2,44 € na kos Black Jack
4 5 1 Product
izberi možnosti
2,35 € na kos Gringo
No vote
izberi možnosti
2,10 € na kos Pšenično
No vote
izberi možnosti
2,60 € na kos KoStanko
No vote
izberi možnosti
1,95 € na kos Mirko
No vote
izberi možnosti
2,08 € na kos Meggy
No vote
izberi možnosti
2,35 € na kos Nori Franc
5 5 1 Product
izberi možnosti
2,60 € na kos Matevž
No vote
izberi možnosti